Home

Dan Deacon

+ Crying Boys Cafe + Eindbaas Dj's

Datum
do 21 feb 13
Open
20:00
Aanvang
20:45
Locatie
Voor liefhebbers van
INDIE/ELECTRONICA

Combitickets
Voor concerten die plaatsvinden op donderdag- en vrijdagavond, zijn combitickets beschikbaar. Hiermee krijg je 2,50 korting op een 3-gangendiner (ter waarde van 12,50) voorafgaand aan het concert.
De combitickets zijn via de ticketknop te koop. Deze tickets zijn alleen online te koop.
Meer informatie over o.a. de wekelijks wisselende menu’s, klik  hier.

———

De naam Dan Deacon borrelde al een aantal jaren, maar het in 2009 verschenen ‘Bromst’ betekende zijn doorbraak. De opzwepende en energieke combinatie van indietronica, psychedelica en avant-garde zorgde ervoor dat hij in dat jaar al de grote (!) zaal van Paradiso op zijn kop zette. Want naast zijn puike albums is zijn liveshow helemaal overweldigend: Deacon, achter zijn (veelal analoge) apparatuur omringd door goedkoop aandoende feestverlichting, maakt er echt een show van. Of het nou een dance battle of een menselijke haag is: interactie staat voorop wat er eigenlijk altijd voor zorgt dat de show uitmondt in een zwetende, massaal dansende massa. Vanavond speelt Deacon in EKKO met live band, wat nog net dat beetje extra gaat geven.

Crying Boys Cafe verzorgt het voorprogramma. Eerder speelde de groep op Le Mini Who? 2012. Ze maken kleine popliedjes met jaren tachtig-invloeden en nadruk op de percussie. Denk aan een gospelversie van Fleet Foxes vs. Alt-J.

Rondom deze shows zullen niemand minder dan de EINDBAAS DJ’S plaatjes draaien!