Home

Dansu

+ Jo Marches

Concert
Datum
za 4 feb 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Two Door Cinema Club, Satalite Stories

Vrolijk electropop trio, vol met catchy tunes en verfrissende neo-pop grooves.

Heerlijk verfrissende neo-pop grooves, en toch griezelig aanstekelijk. We hebben het over Dansu, een Nederlands electropop trio, dat z’n basiskamp in Tokyo heeft. Ook getekend bij Thistime Records, een Japanse platenmaatschappij zijn de banden met Japan erg sterk, en dat hoor je terug in de muziek. Met de recentelijk uitgebrachte singles ‘Lost in the City’ en ‘Do Do Do’ zijn de heren van Dansu flink aan de weg aan het timmeren om los van de grond te komen, en het gaat ze vrij aardig af. De singles kregen al flinke airplay bij Radio 2 en 3FM, en met een debuutplaat op komst lijkt dit vrolijke poptrio een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan.

Jo Marches is het geestenkind van de Utrechtse songwriter Johanneke Kranendonk. Met haar band beweegt ze zich muzikaal in het spannende schemergebied tussen Tame Impala, Lykke Li en Portishead. Jo Marches brengt even prikkelende als daadkrachtige synthpop met intrigerende teksten en melodieën die snel onder je huid kruipen. Deze zomer kwam haar eerste single ‘The Night’ uit, wat een voorproefje was voor haar eerste officiële release ‘Silver & Gold’ die november 2016 verscheen.


Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laatst genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!