Home

Dawn Brothers

+ The Shoebills

Concert
Datum
za 12 jan 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Band Of Heathens, The Band, Hackensaw Boys

Rotterdamse rootsrockers geven plankgas zonder poespas.

Wie zei dat roots alleen maar retro kon zijn? De Dawn Brothers arriveerden weliswaar met een tijdmachine uit de jaren zeventig, maar de jonge honden hebben hun blik inmiddels volledig op het heden – correctie: de toekomst – gericht! Op de single ‘Sweet Love’, het veelbelovende voorproefje van het tweede album, klinkt de band als een klassieke bolide, maar wel eentje met een moderne motor. Deze pretentieloze Rotterdamse rootsrockers geven plankgas zonder poespas met nieuwerwetse gitaar- en orgelsolo’s van ouderwetse kwaliteit en shows waarin elk radertje bijdraagt aan een soepel lopende machine die met geen mogelijkheid tot stilstand te brengen is.

Support komt van The Shoebills, een powerrockband die je aanzet tot lallende oerkreten en wellicht ook een klein traantje. Trek je oudste kleren aan en laat je inpakken door dit trio.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only