Home

De Baron + Sultan.

Concert
Datum
do 9 jun 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Amsterdam Klezmer Band, De Kift, Jungle By Night

Stomende Brass, urban Balkan & art rock, in je moerstaal.

Dit concert is verplaatst naar 9 juni 2022 in verband met de nieuw aangekondigde coronamaatregelen. Kaartverkopers ontvangen een e-mail met daarin updates en mogelijkheid tot restitutie.

De Baron maakt Guerrilla-Brass. Stomende Brass, urban Balkan & art rock, in je moerstaal. Deze Utrechtse band creëert liefdevol anarchisme en stort bakken aan energie uit over het publiek. De afgelopen jaren werken ze gestaag aan de weg samen met BOOM-Agency en deden onder meer Oerol en bevrijdingsfestival aan en touren geregeld langs de Duitse podia. In 2020 kwam hun debuutalbum uit en inmiddels werken ze aan een vervolg plaat. Deze avond worden 3 singels gelanceerd van deze nieuwe plaat die in 2022 uit gaat komen. 

SULTAN.
Het driekoppige rock ‘n roll gevaarte uit het midden van het land. Brutale apocalyptische rock met eigenwijze nummers over het digitale tijdperk. Deze energieke band bestaande uit Clemens van Laar op zang / gitaar, Sacha Palies op zang / bas en Auke de Vries op drums is niet bang om een onverwachte set te knallen waarmee ze alle hoeken van de kamer laten zien. Nadat je helemaal uit je plaat bent gegaan op grunge en mee hebt geschreeuwd dat ook jij genoeg hebt van je telefoon, beland je plotseling in een oosterse disco en wil je dansen maar weet je niet hoe. Het maakt niet uit. Doe maar wat.