Home

De Discotheek

Club
Datum
do 18 jan 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Dansen in de discotheek met jonge & gevestigde diskjockeys.

~ Verwacht disco, house en alles daaromheen, boven en onder.

De muzikale schat in Nederland is zonder twijfel Carista. De Utrechtse dj staat bekend om haar lome en zwoele sets vol house en soulvolle klanken. Haar uiteenlopende selectie gaat van hiphop, house en bass naar disco, jazz en alles ertussenin. Luisteraars van NTS en Red Light Radio kennen haar natuurlijk al en ook stond ze eerder op Appelsap en Lowlands. Verwacht een warme, intieme set, waarbij haar aanstekelijke positieve energie en haar indrukwekkende keuze voor de muziek je ogen en oren openhouden. 

Opwarm- en afsluitshifts liggen bij de discotheek residents.

C U on the dancefloor ~

DE DISKJOCKEYS:

A.V

A.V is een DJ en radiohost uit Den Haag. Hij is de host van Impossible Island Radio dat elke maand te horen is op Stranded FM. Als DJ probeert hij muziek te spelen op een manier dat het logisch is voor het publiek. Zijn sets bestaan uit vele verschillende genres en veranderende moods, met een focus op specifieke platen uit Engeland. Yung AV staat al een tijd op onze lijst als one-to-watch. Binnenkort achter de decks in EKKO.

 ~ Time for A.V. to take total control of the dance area ~ 

Carista

De Discotheek residents

“House is niet zomaar muziek, niet zomaar een feest. House is een verschijnsel, een fenomeen. House is niet voor burgerlijke burgers, net zoals De Discotheek dat ook niet is.”
Bram van Splunteren, 49 jaar, eindredacteur VPRO’s Onrust

Pin only