Home

De Discotheek

+ Kamma & Masalo + Ajabu

Club
Datum
do 22 mrt 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

DANSEN IN DE DISCOTHEEK MET JONGE & GEVESTIGDE DISCJOCKEYS

DE DISKJOCKEYS:
KAMMA & Masalo
Ajabu

~ Verwacht disco, house en alles daaromheen, boven en onder.

De in Amsterdam gevestigde vibemakers KAMMA & MASALO zijn in staat om een hele nieuwe dimensie aan gevoel los te krijgen bij hun publiek. KAMMA heeft het DJ-vakmanschap van jongs af aan meegekregen van haar ouders, die ook draaien en nu is het aan haar om dansvloer warm te houden. Ook MASALO blijft zich ontwikkelen als DJ en als producer. Na de track ‘Testify’ te hebben uitgebracht samen met Chicago legende Jamie 3:26 kunnen we alleen maar wachten op zijn volgende grote stappen. KAMMA en MASALO organiseren samen Brighter Days, een kleurrijk feest waarbij ze, net als bij de discotheek, diep in hun platencollectie spitten.

Ajabu is een Utrechter die we graag in de gaten houden. Met een platenkoffer gevuld vanuit alle windstreken brengt hij sets vol percussie en catchy melodieën. Niks is te gek zolang de dansvloer in beweging blijft.
~ Ajabu Dance Squad ~ 

“House is niet zomaar muziek, niet zomaar een feest. House is een verschijnsel, een fenomeen. House is niet voor burgerlijke burgers, net zoals De Discotheek dat ook niet is.”
Bram van Splunteren, 49 jaar, eindredacteur VPRO’s Onrust

Pin only