Home

De Discotheek

+ Orpheu The Wizard + Tala Drum Corps & Ed Night

Club
Datum
do 20 apr 17
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Elke derde donderdag van de maand uit je dak in De Discotheek.

In De Discotheek wordt voornamelijk muziek waar men makkelijk op kan dansen gedraaid door een diskjockey.

DE DISKJOCKEYS IN APRIL:
Orpheu The Wizard (Red Light Radio), Tala Drum Corps & Ed Night

DE DISCOTHEEK
Elke 3e donderdag van de maand, 23:00.
Gratis tot 1u, daarna €4,- aan de deur.
Leeftijd: 18+

“Mensen dragen smileys, zijn superhip, sjaaltjes om hun hoofd. Echt heel trendsetterig eigenlijk, maar wel heel leuk. Heel veel rook dat je niet meer kan kijken, stroboscopen zodat je niet meer kan zien of praten. Een trip in je hoofd.”
   – Joost van Bellen, 26 jaar, diskjockey

“House is niet zomaar muziek, niet zomaar een feest. House is een verschijnsel, een fenomeen. House is niet voor burgerlijke burgers, net zoals De Discotheek dat ook niet is.”
Bram van Splunteren, 49 jaar, eindredacteur VPRO’s Onrust

“Uitgaan tot je erbij neervalt, dat zou het motto kunnen zijn waarmee elk weekend duizenden jongeren zich in het nachtleven storten. Ze dansen op elektronische muziek met een sterke dreunende beat. Dit fenomeem heet house, en hoor je in De Discotheek. Het is een soort subcultuur met eigen codes en gedragingen die door de buitenwereld zelden worden begrepen.“
William van Laeken, 58 jaar, presentator Panorama

“Ik ben helemaal disco mijn kanus. Ja, discomuziek is mijn leven, mijn passie, mijn droom. Mijn hart klopt niet zonder discobeats, dan ga ik gewoon dood. En als ik bij De Discotheek ben, dan ben ik echt thuis.”
Kaj, 28 jaar, discovlinder

“Wat house nou eigenlijk is? Lekkere muziek, uit je dak gaan, gewoon lekker dansen. Er zijn zoveel soorten house, volgens mij luistert iedereen wel wat.“
Naam Onbekend, 22 jaar, feestganger De Discotheek