Home

De Foutmijn Videoclip Show

Overig
Datum
vr 30 jan 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Muziekblog presenteert een avond met bizarre videoclips en slechte grappen.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Muziekblog De Foutmijn presenteert een avond lang hun favoriete videoclipfragmenten. Van obscure Nederlandstalige zangers tot kleurrijke jaren ’80 kitsch, van Sovjetitalo tot Aziatische ongemakkelijkheid… De Foutmijn versmelt verschillende disciplines van muzikaal wanordelijk geweld tot een feest aan geuren en kleuren dat geen mens onberoerd laat. Deze avond worden de video’s door De Foutmijn crew voorzien van passend commentaar. Lang leve het onderbuikgevoel!

​De Foutmijn post al meer dan drie jaar dagelijks de meest bizarre en vooral ongemakkelijke videoclips van het internet. Inmiddels staan er op hun website al meer dan 1500 video’s online. De Foutmijn werkt daarnaast al een aantal jaren samen met onder andere internetfenomenen kakhiel en Vice. In april 2013 waren de bloggers te gast bij het VPRO televisieprogramma Upload TV. Kranten als De Volkskrant en Het Parool schreven al lovende artikelen over de unieke collectie video’s en spitsvondige humor van De Foutmijn.