Home

De Overdosis

+ Dead Homies (steen & Nul7negen) + Verdomd + Djablo

Datum
vr 7 mei 10
Open
21:00
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
HIPHOP

DEAD HOMIES
Steen en Nul7Negen vormen samen de nieuwe groep Dead Homies. De Utrechter en de Zoetermeerse formatie (bestaande uit Spinal, Mortier en Ill Material) hebben hun conceptalbum, gebaseerd op Menace II Society, 15 april jl. uitgebracht en zullen deze op “De Overdosis” presenteren. Pour out a lil liquor voor de Dead Homies.
 

VERDOMD 
De crew van de Halve Maan bestaat uit N-Ill en Ta Mère die onder de naam Verdomd te werk gaan. Afkomstig uit Utrecht zijn zij de 2e act die hun debuutalbum in 2010 uitbrengen op Hof van Jaeden. Verdomd is het best te omschrijven als: eigenzinnig, ongepolijst, abstract, compromisloos, doen niet mee aan commercie, verkiezen stijl boven inhoud en zijn conservatief in de geest, vernieuwend in de muziek. Hun eerste officiele wapenfeit zal debuutalbum: “Halve Maan” zijn. Het album bevat producties van o.a: Dobleye, Jace, Antos the Freshmaker, KidKnows en Tribal Chief. De enige gastverse komt van de hand van J.A.E. De releaseparty van Halve Maan zal deze avond tijdens “De Overdosis” plaatsvinden! Het album zal tijdens de releaseparty voor het eerst fysiek verkrijgbaar zijn, daarna via  www.hofvanjaeden.com, Plato Utrecht en Verdomd zelf als je ze op straat tegenkomt of bij shows.
 
DJABLO
Djablo staat voor tegenstelling in de breedste zin van het woord. De naam is een mix van diablo (spaans voor duivel) en Jah (Jamaicaans voor God). Hij is afkomstig uit Apeldoorn en  Zijn muziek is gekenmerkt door harde agressieve teksten, agressieve overtuigende delivery en opzwepende verses met aanstekelijke hooks. Hou hem in de gaten alsof ie wat van je gestolen heeft!