Home

De Overdosis: Hef

+ Steach & Dobleye + Animalistic

Datum
do 4 nov 10
Open
20:00
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
HIPHOP

De Overdosis is de party om je hiphopverslaving mee te voeden.

Ditmaal met Hef aka Hef Bundy aka Heffelini,  Hoogvliets trots heeft een succesvolle album eind 2009 uitgebracht (Hefvermogen) waarmee hij een platencontract bij Noah’s Ark scoorde en door heel Nederland optreed. 4 november komt hij met zijn huurbak naar Utrecht om te rappen en feunen in EKKO. 

Steach & Dobleye hebben eindelijk hun debuutalbum af! De in 2009 uitgebrachte pre-album (Tocht door het schimmenrijk) kreeg veel positieve reacties en nu 10 maanden verder zijn ze klaar om hun officiele debuut ‘Koele Meren’ te presenteren. Dit is tevens de laatste albumrelease in 2010 van Hof van Jaeden. Tijdens De Overdosis releasen zij hun debuut en zal het album voor het eerst fysiek aan te schaffen zijn. 

Animalistic zijn 2 jonge engelstalige mc’s, die zelf hun beats maken, zelf de opnames en afmixing doen, zelf hun cd hebben laten drukken (Fauna) en zelf aan de man brengen. Deze bois hebben Hiphop in hun hart en nieren zitten en vertegenwoordingen de jongste genaratie Utrechtse MC’s. Dus kom vanavond de toekomst checken!