Home

Death Alley

+ Supersonic Blues

Concert
Datum
do 9 mrt 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Paceshifters, John Coffey, Uncle Acid & The Deadbeats

Protopunk met een vleugje psychedelica.

Death Alley is terug in EKKO! Een van de meest veelbelovende acts van 2016 pakt ‘m in 2017 lekker door met een drietal shows in Nederland, en wij zijn blij dat we de band naar Utrecht kunnen halen. Dit maal met o.a. Ron van Herpen (gitarist van The Devil’s Blood) in de gelederen. Na twee turbulente jaren waarin de band zich naast Europa ook in Amerika steeds meer terrein won met een grote tour, was het optreden op Roadburn 2016 een heuse mijlpaal. Hier lieten ze zien dat de rek er bij Death Alley nog niet uit is, en werden er meer muzikanten aangetrokken om mee te scheuren in het gitaargeweld. Dit verrijkte de muziek van Death Alley met meer psychedelica en liet zien hoe veelzijdig ze eigenlijk kunnen zijn. Dus maak je klaar voor een vol avond stevige muziek, met goed gedoseerde jamsessies en psychedelica.

Het Haagse Supersonic Blues doet het voorprogramma. Met liefde voor obscure, zware en groovy muziek uit de 60s en 70s is de band opgezet door twee radio DJ’s van underground radiostation Radio Tonka. Toen er een drummer bijgevonden werd, was Supersonic Blues een feit. Verwacht veel vette jams, in de stijl van Jimi Hendrix, Cream, the MC5 en soms zelfs wat funk en soul.


Concert + eten: EKKO Eetcafe

Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.