Home

Deer Tick

+ Joanna Barbera

Concert
Datum
do 15 nov 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Blitzen Trapper, Tallest Man on Earth, The Cave Singers

Amerikaanse folkrockband onderzoekt en vernieuwt geluid zonder consistentie te verliezen.

In de loop van de carrière van Deer Tick is het vaak moeilijk gebleken ze enkel als een genre als punk of folkrock te typeren. Dat komt eigenlijk omdat ze het voor elkaar krijgen succesvol in beide genres te duiken. De Amerikanen klonken een stuk rauwer en harder dan voorheen. Vorig jaar kwamen er twee nieuwe albums uit, Vol. 1 en Vol. 2. Twee platen, die elkaar aanvullen, maar ook volledig contrasteren in stijl. Rustig en akoestisch, stevig en elektrisch. Dan kom je toch weer terug op die twee kenmerkende muzikale persoonlijkheden van de band. Een eigenschap die ze even veelzijdig als intens maakt.

De avond zal worden geopend door de krachtige infiefolk-songs van Joanna Barbera. Haar uiterst heldere stem doet sterk denken aan die van Cat Power en Elliot Smith en laat je bij het luisteren al snel verlangen naar meer. 

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only