Home

Diep in de Groef

+ Opgedoekt Afterparty vs. Diep in de Groef met o.a. Ed Night + Lourens leFreak & Leroy Rey

Club
Datum
za 2 mei 15
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Vaste dansavond. Altijd goed, altijd gezellig, Indie, electronica en hiphop.

Diep in de Groef is al jaren EKKO’s vaste dansavond op de zaterdag. Gezellig met je vrienden een biertje drinken in het café, bijkletsen aan de bar of dansen in de zaal. Wat Diep in de Groef uniek maakt is dat het voor ieder wat wils is, maar niet op een afgezaagde manier.

Verwacht een dynamische mix van indie (gitaar, indie, pop), electronica (house, disco, beats, electro) en hiphop (soul en funk) die door de DJ’s uit de speakers geknald zullen worden, waarbij het niet dansen onmogelijk wordt gemaakt. En dit voor maar 4 euro!

Let op: toegang is voor 16+, lees ook onze huisregels.

Opgedoekt is een zwerfbioscoop die in Utrecht rondtrekt, elke keer weer op een nieuwe onconventionele locatie welke wordt omgetoverd tot een tijdelijke cinema.

Opgedoekt vertoont films die het verdienen gezien te worden en pareltjes die het niet tot het grote doek van reguliere filmhuizen hebben gehaald. De unieke locatie is iedere keer de inspiratiebron voor de programmering van de film. De filmtitel blijft onbekend, net zoals de locatie pas op de dag van de vertoning wordt bekend gemaakt.

Vaste prik is de randprogrammering: een live soundtrack onder de voorfilm door een Utrechtse muzikant of band, een inleiding door een explicateur bij de hoofdfilm en niet onbelangrijk: popcorn in bijzondere smaken van Maïstro.

Voor deze tweede editie van Opgedoekt is besloten om de afterparty in EKKO te houden! Menno de Meester brengt een op de hoofdfilm geïnspireerde set vol dansbare mashups.

De visuals worden bij deze speciale DIDG verzorgd door Studio Ayqido met beelden uit de hoofdfilm.