Home

Diep in de Groef: Curious Behaviour

+ Axsoul + Joosterman

Datum
za 28 mei 11
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
INDIE

Een wel heel speciale editie van Diep in de Groef. Het is namelijk tijd voor de Curious Behaviour editie!

Curious Behaviour creëert interactieve uitgaansnachten vol performances en belevenissen.

Elke editie draait om interactiviteit tussen de aanwezigen. Het publiek komt in vervreemdende situaties terecht, wordt onderdeel en ongemerkt medemaker van een avontuurlijke theaternacht. Een nacht waarbij vanuit ‘onzichtbaarheid’ geopereerd wordt. Een nacht vol verrassingen en zintuigenprikkelingen op alle niveaus.
Grenzen vervagen; performers worden publiek, en de toeschouwer steelt de show, deze nacht is van iedereen, stimuleert en zet aan tot ‘curious behaviour’.
Performance op de kaart zetten, de grens doorbreken tussen publiek en performer, en een totaalbeleving bieden waarmee nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd. Dat zijn de belangrijkste drijfveren van theater- en dansmakers Ella Gil en Swaantje Nijkamp voor het maken van hun werk binnen Stichting Curious Behaviour.

EKKO is dé spot om zaterdagavond los te gaan op de leukste indie van vandaag, gisteren en morgen! De dj’s van Diep in de Groef draaien alles tussen alternative, pop, hiphop, rock en dance. Alles wat je ergens anders niet zo snel zult horen. Kortom; alles waarmee je je moves kan laten zien of gewoon nonchalant beweegt met 349 vriend(inn)en, scharrels en andere leuke gasten. Even bijkomen, bijpraten en barhangen kan in het sfeervolle cafégedeelte, met een meer ontspannen soundtrack van de café-dj’s. Diep in de Groef; de ultieme weekend-ervaring!