Home

Diep in de Groef

+ Edward van Breugel + Menno de Meester + Snoerend Bart

Club
Datum
za 26 apr 14
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Vaste dansavond. Altijd goed, altijd gezellig. Indie, electronica en hiphop.

23:00-00:00 uur: gratis toegang
vanaf 00:00 uur: €4,00

Diep In De Groef is al jaren EKKO’s vaste dansavond op de zaterdag. En dat gaat natuurlijk door, zelfs al is het Koningsdag! Hoe brak je misschien ook bent van Koningsnacht, of hoe moe van het struinen over de vlooienmarkten – deze avond kun je weer gewoon gezellig met je vrienden een biertje drinken in het café, bijkletsen aan de bar of dansen in de zaal. Met als enige verschil dat je vanavond gratis naar binnen kunt vóór 00:00 uur!

Wat Diep In De Groef uniek maakt is dat het voor ieder wat wils is, maar niet op een afgezaagde manier. Verwacht een dynamische mix van indie (gitaar, indie, pop), electronica (house, disco, beats, electro) en hiphop (soul en funk) die door de DJ’s uit de speakers geknald zullen worden, waarbij het onmogelijk wordt gemaakt om niet te dansen. Vanavond gaan Edward van Breugel, Menno de Meester en Snoerend Bart daarvoor zorgen!

Let op: normaal gesproken hanteren we vanaf 23:00 een leeftijdsgrens van 18 jaar en ouder, maar Diep in de Groef vormt daar een uitzondering op. Lees ook onze huisregels