Home

Diep in de Groef: Kersteditie

+ Dj's Brutus + Snoerend Bart

Datum
za 26 dec 09
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
INDIE
Gepresenteerd door
The Best Of... 2000-2009

De 00-er jaren zijn bijna achter de rug… Diep in de Groef blikt terug met DJ’s Brutus en Snoerend Bart en graven de leukste en meest dansbare plaatjes van de afgelopen tien jaar weer op en geven jou een zalig kerstfeest… Dus wat je kunt verwachten? Arctic Monkeys, Strokes, The Rapture, Manu Chao, Justice, M.I.A., Hot Chip, Dr. Dre, Outkast, Arcade Fire en LCD Soundsystem en veul meer lekkers als toegift op het zojuist verorberde kerstmaaltje.

EKKO verwacht dat het vanavond druk gaat worden, dus zorg dat je een beetje op tijd bij je schoonouders vertrekt, blame it all on us šŸ˜‰ Tsja, er zijn belangrijkere zaken in het leven dan dat soort verplichte nummertjes natuurlijk, en die krijg je vanavond te horen! Dansen!!!

EKKO is dé spot om zaterdagavond los te gaan op de leukste indie van vandaag, gisteren en morgen! De dj’s van Diep in de Groef draaien alles tussen alternative, pop, hiphop, rock en dance. Alles wat je ergens anders niet zo snel zult horen. Kortom; alles waarmee je je moves kan laten zien of gewoon nonchalant beweegt met 349 vriend(inn)en, scharrels en andere leuke gasten. Even bijkomen, bijpraten en barhangen kan in het sfeervolle cafégedeelte, met een meer ontspannen soundtrack van de café-dj’s. Diep in de Groef; de ultieme weekend-ervaring!