Home

Diep in de Groef

+ Edward van Breugel + Brutus + Snoerend Bart

Club
Datum
za 7 feb 15
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Vaste dansavond. Altijd goed, altijd gezellig. Indie, electronica en hiphop.

Het blijft nog even kutweer. De zon kan nu dan wel schijnen, maar dit weekend duiken de temperaturen weer onder nul en wordt er neerslag verwacht. Daarom gaan we onze winteractie met twee weken verlengen. Dus heb je nog wat stempels nodig om je kaart, kom dan naar Diep in de Groef, stempel af, en scoor die muts!

Diep in de Groef is al jaren EKKO’s vaste dansavond op de zaterdag. Gezellig met je vrienden een biertje drinken in het café, bijkletsen aan de bar of dansen in de zaal. Wat Diep in de Groef uniek maakt is dat het voor ieder wat wils is, maar niet op een afgezaagde manier.

Verwacht een dynamische mix van indie (gitaar, indie, pop), electronica (house, disco, beats, electro) en hiphop (soul en funk) die door de DJ’s uit de speakers geknald zullen worden, waarbij het niet dansen onmogelijk wordt gemaakt. En dit voor maar 4 euro!

Winteractie

EKKO laat je niet in de kou staan. Deze winter krijg je namelijk bij Diep in de Groef een stempelkaart. Elke keer dat je weer gezellig langskomt krijg je er een stempel bij. Met 6 stempels is je kaart vol en krijg jij een heerlijke warme EKKO-muts! Daarnaast is de entree van Diep in de Groef helemaal gratis als het vriest en je in het bezit bent van een stempelkaart. Klik hier voor meer informatie.

Let op: toegang is voor 16+, lees ook onze huisregels.