Home

Diep in de Groef X Bedford

+ Snoerend Bart & Axsoul

Datum
za 22 jun 13
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
INDIE

Op vertoon van een Bedford entreebewijs 5,- entree + gratis welkoms- Gin & Tonic.

Bedford Pages, een nieuw Utrechts kunstmagazine, kan natuurlijk maar op 1 manier zijn release vieren & dat is in twee delen: de release en de afterparty!
De release is in Klijs & Boon, voorstraat 44, om vervolgens door te knallen in het cafe van EKKO’s vaste zaterdagavondprik: Diep in de Groef. Waar het in Klijs&Boon gaat over de samenwerking en wat hier uit voort is gekomen zal er in EKKO vooral individueel werk te zien zijn. En voor de niet onbelangrijke muzikale ondersteuning is gekozen voor een italo-insteek, deze wordt verzorgt door dj Bohm (030303), Bjorn (SHS)& Arthur. Met als klap op de vuurpijn, een Back 2 Back tussen de twee gast-hoofdredacteuren van Bedford Pages: Merijn Hos en Jeroen van Mourik.

Diep In De Groef is EKKO’s vaste dansavond op de zaterdag. En met vast bedoelen we ook echt vast, want in feite slaat DIDG geen week over. Diep In De Groef is vertrouwd, vaste prik en altijd leuk. Gezellig met je vrienden een biertje drinken in het café, bijkletsen aan de bar of dansen in de zaal. Wat Diep In De Groef uniek maakt is dat het voor ieder wat wils is, maar niet op een afgezaagde manier. Die ene vergeten klassieker na die ene dikke hit, vlak voor de single van de nieuwste hete band van het moment.