Home

Diep in de Groef X Cultfest: Teaser

+ Snoerend Bart

Datum
za 1 jun 13
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Voor liefhebbers van
INDIE

Diep In De Groef is EKKO’s vaste dansavond op de zaterdag. En met vast bedoelen we ook echt vast, want in feite slaat DIDG geen week over. Diep In De Groef is vertrouwd, vaste prik en altijd leuk. Gezellig met je vrienden een biertje drinken in het café, bijkletsen aan de bar of dansen in de zaal. Wat Diep In De Groef uniek maakt is dat het voor ieder wat wils is, maar niet op een afgezaagde manier. Die ene vergeten klassieker na die ene dikke hit, vlak voor de single van de nieuwste hete band van het moment.

Aangezien van 7 tot 9 juni weer Cultfest, het ondergronds (cultuur)festival in de werven en kelders van Utrecht, plaatsvindt, zullen de DidG-bezoekers vanavond op een wel erg interactieve wijze worden klaargestoomd voor het festival. Cultfest heeft een programma samengesteld voor in het café van EKKO.
Het thema voor deze Cultfest editie is ‘Waanzin’. Alle gekheid op een stokje dus! Daarom kan je vanavond al je waanzinnige gedachten/ideeën vereeuwigen op een stokje. Deze stokjes worden vervolgens door de hele stad verspreid in de aanloop naar- en tijdens Cultfest. Want het is goed om over je eigen waanzin na te denken, en leuk om dit anoniem te delen met anderen.
Daarnaast krijgen de bezoekers de mogelijkheid om een ‘meervoudige intelligentietest’ te doen, een kort consult door specialisten van Cultfest. Dit is een test die je specifieke ‘soort’ intelligentie test. Op basis van de resultaten kun je een programma/reis advies krijgen, die jou meeneemt door het Cultfest programma op basis van jouw intelligentie, óf jou juist uitdaagt door je mee te nemen naar een andere categorie.