Home

Dit is Koning

+ Daedelus (live) + Anamanaguchi (live) + El Maria + Eindbaas Dj's + Jay Led + F.k.a.

Datum
ma 29 apr 13
Open
22:00
Aanvang
22:00
Locatie
Voor liefhebbers van
BEATS / BASS / CHIPTUNE

Kleine jongens worden groot: op 30 april wordt Willem onze nieuwe koning. Paleis EKKO viert dit groots. Niemand minder dan koning Daedelus zal een liveset komen doen. In 2009 stond hij hier ook al, onnavolgbaar los te gaan op zijn midi-controller na het gedenkwaardige optreden van Mount Kimbie.

Daarnaast komt één van de grootste chiptune/8-bit/punk bands van de wereld langs: het New Yorkse Anamanaguchi. Deze gasten zijn geobsedeerd door de 8-bit melodietjes die afkomstig zijn van hun Nintendospelletjes, en combineren dit met punk, gitaren en electronica. Live staat het kwartet zo op het podium te knallen dat het haast onmogelijk is om stil te blijven staan.

De Eindbaas DJ’s mogen natuurlijk niet ontbreken bij zo’n feestje als dit. Verder zijn Raw Basics dj’s F.K.A. en Jay Led van de partij, aangevuld door BRIGHT’s El Maria om Daedelus op passende wijze te ondersteunen.

Koop zo snel mogelijk een kaartje, want hoe sneller, hoe goedkoper. We hebben Juliana- (early early), Bea- (early) en Willem Alexander-tickets. De Juliana-tickets van €10 zijn inmiddels uitverkocht. Bea-tickets zijn early en kosten €12,50. Bij Willem Alexander betaal je de normale prijs; €15.

DIT IS KONING

Daedelus (live)
Anamanaguchi (live)
El Maria
Eindbaas DJ’s
F.K.A.
Jay Led

22:00 – 05:00
Juliana-tickets: 10 euro (UITVERKOCHT!)
Bea-tickets: 12,50 (op = op!)
Willem Alexander-tickets (normaal vvk/deur): 15,00