Home

Bottega

+ Loud-E + Cinema Royale + Domstad Italo Squad

Club
Datum
za 21 sep 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Een ode aan de 80s vol neon, synthesizers en snelle sportwagens.

Domstad Italo Squad opent voor de tweede keer de Bottega, een intieme nacht met lokale en (inter)nationale dj’s die de Bottega voorzien van de soundtrack die de jaren 70 en 80 kenmerkt: disco. Bereid je voor op een masterclass met twee selectors van het eerste uur

Loud-E
Je favoriete DJ’s favoriete DJ en de onbetwiste disco-connaisseur van Nederland. De man wiens (veelal tweedehands) platenvondsten tot peperdure collectors items uitgroeien en diens edits van obscure discoplaten tot grote publieksfavorieten. De dj-optredens van dit fenomeen zijn sporadisch maar legendarisch, en deze avond maakt Loud-E eindelijk zijn langverwachte debuut in Utrecht.

Cinema Royale
Het sluitstuk van de Bottega is voor Cinema Royale. Ooit draaide hij op de apparatuur van Richie Hawtin filmmuziek in de Rotterdamse schouwburg. Nu, 20 jaar later, is hij niet meer weg te denken uit het uitgaansleven in Amsterdam en omstreken. Als vaste regisseur van Dekmantel en Claire brengt hij tijdloze sets waarin Italo, Disco, New Beat, Funk en House elkaar naadloos afwisselen.

Domstad Italo Squad
De residents en organisatoren van de Bottega. Drie Utrechtse DJ’s met een voorliefde voor disco uit het tijdperk van neon, synthesizers en snelle sportauto’s.

18 +
Pin only