Home

Domstad Italo Bottega

Club
Datum
zo 21 apr 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Gepresenteerd door
Eerste paasdag:

Een ode aan de 80s vol neon, synthesizers en snelle sportwagens.

Domstad Italo Squad opent deze avond op Eerste Paasdag hun Bottega, waarmee zij een ode brengen aan het tijdperk van neon, synthesizers en snelle sportwagens: de jaren ‘80. Een intieme nacht met lokale en (inter)nationale dj’s die de Bottega voorzien van de soundtrack die deze periode kenmerkt.

Line-up:
Paula Tape
Marsman
SHMLSS
Domstad Italo Squad

Paula Tape
Bewogen door passie voor muziek en artistieke nieuwsgierigheid, verruilde de geboren Chileense Paula Tape het drumstel voor de drumcomputer. Menig muzikale invloed en wereldstad later combineert ze moeiteloos verschillende elektronische genres op het podium en brengt ze met haar label Tempo Dischi legendarische vergeten parels uit het Italië van de jaren ‘80 uit. Haar carrière trekt momenteel sneller op dan een Lamborghini met boekingen op o.a. DGTL en Best Kept Secret, vanavond komt ze de intieme club opzoeken!

Marsman
Platenbaas en waakhond van Pinkman, mede-oprichter van internetradiostation Operator, regular in BAR en sleutelfiguur binnen de Rotterdamse elektronische muziekscene. Draait van Mexico tot Colombia tot aan de Panorama Bar in Berlijn. Heel internationaal, maar vanavond gewoon Domstad lokaal. Italo only.

SHMLSS
Lokale helden bekend om hun passie voor disco en elektronische geluiden. Maakten de laatste jaren furore met hun label XXX, wat hen recent nog boekingen in het Berlijnse begrip Wilde Renate, Londen en Milaan opleverde.

Domstad Italo Squad – uw hosts van de avond, die tevens een eigenzinnige stuwende italo-opening zullen verzorgen.

De timetable voor zondag ❤️
23:30 Domstad Italo Squad
00:30 Paula Tape
02:00 Marsman
03:30 SHMLSS

18+
Pin only