Home

Doomstad #7: Burial Hex + Mai Mai Mai + Laster

Concert
Datum
za 23 mei 20
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Darkness in all its facets.
Gepresenteerd door
Ekko + Never Mind The Hype Presenteren:

BLACK METAL, DOOM SLUDGE, STONER, DRONE... ZOLANG HET MAAR HARD, INTENS EN HEEL ERG GOED IS.

Helaas is deze show afgelast. Kaarthouders hebben een mail ontvangen met verder informatie. Vragen? info@ekko.nl

De Domstad staat al op de kaart als dé muziekstad van Nederland, maar kan zo nu en dan nog wel wat rauwe energie en hellevuur gebruiken. Doomstad is het brandmerk voor muziek van het loodzware en pikdonkere soort. Black metal, doom, sludge, stoner, drone…zolang het maar hard, intens, hypnotiserend en heel erg goed is. EKKO en Never Mind The Hype delen hetzelfde enthousiasme voor deze niche en zijn vastberaden het evangelie in Utrecht te verkondigen.

De nieuwe Doomstad brengt duisternis in alle facetten: electro, noise en black metal.

Burial Hex (USA): Ze beschrijven zichzelf als Horror Electronics, en ze brengen de duisternis zo dichtbij mogelijk. De indringende, bedreigende mix van death industrial, noise en black metal heeft als doel het publiek onder te dompelen in de verschrikkingen van het bestaan, en ze de demonen te laten confronteren waarvan ze in het dagelijks bestaan wegkruipen. Grijp een hand, en duik mee.

Mai Mai Mai (ITA): Deze Italiaanse noise artiest is al enkele jaren bezig een cinematografisch beeld te schetsen van zijn reizen door de wereld. Hij gebruikt samples, synths en pedalen om de mens weer te geven, samen strijdend tegen overheersing, alleen dwalend door de natuur, altijd op zoek naar iets onvindbaars. Zowel vervreemdend als verwarmend zullen we naar elkaar moeten kijken tijdens dit ritueel.

Laster (UTR): Nog nooit heeft Laster op Doomstad gestaan, en dat is verbijsterend. “Het Wassen Oog” werd vorig jaar lovend ontvangen in binnen- en buitenland, en na een Chinese en een Europese tour spelen ze eindelijk in de EKKO. Verwacht een bizarre black metal stadservaring in al zijn facetten, waarbij een ziel dolend door stegen en straten gevolgd gaat worden naar danwel redding, danwel ondergang. Het lot wordt in ieder geval met overgave omarmd.

Exclusief voor deze show zal er een eenmalige mogelijkheid zijn om een Maximus Black IPA te drinken, in viering van de duisternis, in viering van de stad. 

Pin only
If merch, cash only