Home

Eagulls

+ Bad Breeding

Concert
Datum
do 13 nov 14
Open
20:00
Aanvang
20:45
Locatie
Voor liefhebbers van
Iceage, The Horrors, Teenage Fanclub

Donkere 80's postpunkwave.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Eagulls is een Britse postpunkband, opgericht in 2010. Krap een jaar later werden ze al voor de leeuwen gegooid in db’s tijdens Le Guess Who 2011 (toen ze op tour waren met de kameraden en genregenoten Iceage). Incendiary Magazine schreef daarover: “… this lot are a good band and going somewhere, their supercharged anthems possessing a few cracking hooks and surges in tempo and attitude.” In de jaren die volgden brachten ze enkele EP’s uit en stonden ze op festivals als The Great Escape, Hit The City en Motel Mozaique. Eerder dit jaar verscheen hun langverwachte selftitled debuut waarmee ze zichzelf linea recta in de wavey postpunkarena katapulteerden. Na shows met Follakzoid en Speedy Ortiz eerder dit jaar komen ze nu voor een headlineshow naar EKKO.

Support is er van Bad Breeding uit het Britse Stevenage. De band is naar eigen zeggen ontstaan uit het opgroeien in deze meervoudig oninteressante stad. Hun plaat ‘Burn This Flag’ die 25 augustus uitkomt, weerspiegeld het gevoel van leven in een stad waar nooit iets gebeurd.