Home

Eindbaas 23

+ Pain Perdu + Eat Rabbit + Duke Slammer + Meganeko

Club
Datum
vr 18 mei 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

80's galore met synths, arcade & neon!

Stof je retro-consoles af en trek je oude cartridges van zolder: it’s time to go back to the future again! Je favoriete 8bit / nostalgie / chiptune-feest keert terug naar Utrecht voor een nieuwe epische editie in 2018.

Pain Perdu (FR)
Het Franse duo Pain Perdu kwam in de spotlights met hun ongelofelijke debut EP “Nouvelle Lune’, dat uitkwam op het Japanse chiptune label Cheapbeats. Ze staan bekend om hun spraakmakende technische instrument-partijen en creëerde enorme geluidswanden met slechts één Gameboy. Maak je klaar voor enorme EDM-drops en intense Drum ’n Bass-ritmes!

Eat Rabbit (FR)
Maak een reis naar het konijnenhol! De Franse underground producer Eat Rabbit is al sinds begin jaren 2000 betrokken bij de micromuziekscene. Zijn humoristische en afwijkende benadering van chipmusic zorgt ervoor dat hij opvalt (het konijnmasker helpt ook). Zijn grooves zijn onberispelijk, zijn geluiden psychotisch aangenaam. Breng je beste moves naar de dansvloer en ga los op het geluid van dit gekke dier!

Duke Slammer (UK)
Niet beperkt tot één genre, Duke Slammer (ook bekend als Luke Sanger) produceert alles van down-tempo, off-beat boogie tot nostalgische acid house. Het gebruik van oude synthesizers en vintage drumcomputers creëren een herkenbaar gevoel, terwijl creatieve synth licks een geweldige vibe creëren. Een onmiskenbaar muzikaal personage.

Meganeko (SWE)
De Zweedse producer Meganeko combineert de simplistische geluiden van chipmusic met moderne elektronica. Op zijn album “Technokinesis” uit 2016 bewijst hij dat hij een echte duizendpoot is. Of het nu gaat om drum ’n bass, hardcore of glitch-hop, geen enkel modern elektronisch genre is veilig! Eerder werkte hij al samen met enkele van de meest gerespecteerde Scandinavische chipmusici, waaronder Rymdkraft en FantomenK.