Home

Eindbaas 24

+ Fastbom + Alex Lane + RoccoW + H0ffman

Club
Datum
vr 18 jan 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

80's galore met synths, arcade & neon!

Stof je retro-consoles af en trek je oude cartridges van zolder: it’s time to go back to the future again! Je favoriete 8bit / nostalgie / chiptune-feest keert terug naar Utrecht voor een nieuwe epische editie in 2019.

LINE UP:
⌲ Fastbom (ZWE)
⌲ Alex Lane (UK)
⌲ RoccoW (NL)
⌲ H0ffman (UK)

Fastbom is één van de vele geweldige Zweedse chiptune-muzikanten en we zijn dan ook vereerd om deze editie ook de Scandinavische scène te vertegenwoordigen. Zijn melodie-georiënterde sets die ondersteund worden door strak geprogrammeerde ritmes toveren binnen no-time een glimlach op je gezicht.

Na een fantastisch optreden tijdens het open podium van EINDBAAS 21 wisten we dat we deze man op het hoofdpodium moesten krijgen. Alex Lane heeft aan een flinke hoeveelheid chiptune compilatie albums bijdrages geleverd. Val niet voor zijn charmante, misleidende glimlach, wanneer hij je niet bombardeert met grootse, epische akkoorden progressies, overweldigt hij je wel met een goeie lading bass!

Deze naam zal een belletje doen rinkelen bij sommige van jullie. Sinds zijn eerste optreden tijdens het open podium in 2011 heeft RoccoW door heel Nederland shows gedaan. Ook verzorgde hij optredens tijdens prominente chiptune festivals in het buitenland zoals Superbyte in Manchester en Square Sounds Tokyo. Zijn muzikale stijl kan omschreven worden als groovy, funky en melodisch. Combineer dat met een expressieve aanwezigheid op het podium en je hebt een act die geheid de tent aan het dansen krijgt!

H0ffman is een welbekende naam binnen de Demoscene. Hij stelt verouderde computers op de proef sinds 1991 en toont geen teken van stoppen. Zijn discografie bevat drum ’n bass, garage, glitchhop en nog veel meer soorten elektronische muziek. H0ffman – gaat – hard!

18+
Pin only