Home

EINDBAAS 25: 10 Years Anniversary Edition

+ Men of Mega + Timbob + Steve + Kubbi + RYMDKRAFT + KENOBIT

Club
Datum
vr 21 jun 19
Open
21:00
Aanvang
21:00
Locatie

80'S GALORE MET SYNTHS, ARCADE & NEON!

You are hereby invited to the TEN YEAR ANNIVERSARY of EINDBAAS! Join us in celebration Nerd Culture and lo-fi electronica! Experience the power of your favorite forgotten video-game hardware: Gameboy, Atari, Amiga. Hecking heck, let’s get crazy and throw some modern computers into this electronic, musical cocktail! Witness live performances from both international and local talent!

Men of Mega [NL]
Men of Mega word geprezen om hun melodische, pop-punk geinspireerde chipmuziek. Met hun gloednieuwe EP “DEATH RATTLE” in het vooruitzicht heeft dit duo een fantastisch repertoire klaarstaan!

Timbob [NL]
Er bestaat veel goeie Gameboy muziek en Timbob, bekend van Timbob’s Chipshop, is hier om alle krakers te spelen! Laat hem lekker alle muziek verzamelen, terwijl jij je beste dansmoves verzamelt!

Steve [UK]
Steve is een druk persoon. Niet alleen is hij actief als lid van de pop groep Kero Kero Bonito, hij verzorgde ook één van de meest humoristische DJ sets als Kane West die de Boiler Room ooit gezien heeft. Ook binnen chiptune is Steve geen onbekende meer na zijn optreden tijdens Superbyte 2014 in Manchester. We zouden kunnen proberen om Steve’s muziek te beschrijven. Hoe hij bijvoorbeeld rave house combineert met speelgoed piano’s. Maar zelfs wij weten niet precies wat hij gaat doen. Een ding is zeker: Het word ontzettend vermakelijk!

Kubbi [NOR]
Kubbi’s combinatie van 8-bit geluiden en progressive rock is top tier chipmusic! Zijn emotionele akkoordenprogressies zijn de hele wereld overgegaan zoals het recentelijke Square Sounds Festival in Tokyo. Na het podium van EKKO betreden te hebben in 2016, en zijn nieuwste full-length album “Taiga” gereleased te hebben in 2018, is Kubbi klaar om ons opnieuw te verbazen!

RYMDKRAFT [SWE]
Een naam die gelijk staat aan snelle, supervrolijke melodieën. Hij verzorgt optredens over de hele wereld op de meest welbekende chiptune shows heeft hij een reputatie opgebouwd met zijn optimistische verschijning op het podium. Op zijn meest recente EP “Bloop Troopers” waagt Rymdkraft zich aan moderne muziekproductie, maar blijft zich bewust van zijn bleepy-bloopy roots.

KENOBIT [ITA]
Iedereen die aanwezig waren bij onze 19e editie en deze man heeft zien spelen waar deze Italiaan toe in staat is. Kenobit is bekend om zijn snelle composities en ruwe sounddesign. En wij zijn trots hem weer op het podium te verwelkomen!

PRE-PARTY
Vanaf 21:00 is er een pre-party in het EKKO-café. Kom vroeg, vol = vol! Vanaf 23:00 gaat de zaal open.

So bring your friends, put on your party hats and let’s dance like we’re ten years younger!

More info soon!

Pin only
If merch, cash only