Home

Eindbaas 9

+ Desert Planet + Ultrasyd + Roccow + Born Digital

Datum
vr 13 apr 12
Open
21:00
Aanvang
21:30
Locatie
Voor liefhebbers van
8 BIT

De beste 8 bit chiptunes van de wereld. Steeds meer mensen komen in aanraking met deze unieke elektronische muziek die je nergens anders hoort, behalve op EINDBAAS. Op 13 April kun je zelf getuige zijn van deze kleine revolutie, met weer drie live optredens, visuals en een open podium.

Desert Planet (Fi)
Finnen zijn raar. Altijd al geweest. Dat bewijzen de mannen van Desert Planet met hun vrolijke blip-blop liedjes, absurde pakken en dito dansjes. Een Desert Planet optreden is zo onweerstaanbaar vrolijkmakend, dat we ons nu al zitten te verkneukelen over hun optreden van vanavond.

Ultrasyd (FR)
Deze Fransman heeft op ons open podium tijdens de zevende editie zo’n diepe bewondering afgedwongen, dat we hem graag terug wilden zien. Sydney Poitier is een 8 bit wonderkind, plus hij beschikt over de tools: Amiga, Atari, Gameboy, C64, hij beheerst het allemaal tot in de puntjes en het resultaat is superdansbare disco.

RoccoW (NL)
Een geliefde lokale held uit de EINDBAAS stal. Deze jonge artiest heeft al vele maanden op EINDBAAS events gestaan, maar nog nooit op het EKKO podium. Van happy hardcore tot belachelijk meezingbare covers, RoccoW tovert het allemaal met groot enthousiasme uit zijn twee Gameboys. Glimlach gegarandeerd.

Visuals by Born Digital (NL)
Utrecht’s meest inventieve VJ’s, die veel verder gaan dan projecties op het witte doek.

OPEN STAGE
Het legendarische open podium, de geboorteplaats van nieuwe chiptunes talenten, vind dit keer niet plaats in de Kargadoor, maar in het EKKO-cafe, voorafgaand aan het live programma vanaf 21:30. Maak je zelf chiptunes en wil je jouw 10 minutes of fame op het EINDBAAS open podium? Schrijf je dan in via www.eindbaas.org.

Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de avond aangevuld met EINDBAAS DJ’s en gast DJ’s om iedereen van de nodige dansbare chiptunes te voorzien.