Home

EKKO Hoorcollege: Carista & Margie

Overig
Datum
vr 9 okt 20
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Gepresenteerd door
Locatie: Metaal Kathedraal

Verfijnde selecties en mixes van onze favoriete DJ's en andere smaakmakers in seated setting.

De clubs zijn dicht – een onvermijdelijk feit. Maar dat wil niet zeggen dat clubmuziek dood is. Het is even improviseren, maar we houden je favoriete slow burners, Boiler Room-anthems en moeilijk vindbare boogie jams graag springlevend en in eer. In een format met genoeg ruimte voor context, diepgang en dialoog, naast de gebruikelijke ruimte die we tussen elkaar houden. Bij Hoorcollege hoor je in seated settings (dus doe die extra squats) verfijnde selecties en mixes van onze favoriete DJ’s en andere smaakmakers. 

Voor het eerste college gaan we terug de banken in. Nee, geen houten klapstoelen, maar luxueuze Chesterfields en zelfgemaakt meubilair van de Metaal Kathedraal worden deze editie door jullie warm gehouden. Op deze bijzondere locatie mengen gotische Kerkgewelven en industriële betonnen muren zich tot een nieuw filmisch geheel, met in iedere ruimte een uniek akoestiek. 

Selector extraordinaire, allround deckmaster en begaafd radiomaker. Je bent zo groot als je laatste succes, zeggen ze wel eens, en in het geval van hometown glory Carista is dat behoorlijk groot. In dit moeilijke jaar zette de Utrechtse namelijk een BBC1 Essential Mix neer, ging haar eigen show op NTS Radio keihard door en dan volgt er binnenkort ook nog een eerste compilatie-album op haar eigen label United Identities. Jazz, broken beat, boogie of keiharde house – met haar brede muzikale spectrum verveelt Carista nooit. Laat je verrassen in een seated setting.

De van origine Eindhovense Margie is geen onbekende onder de connaisseurs. In Amsterdam begon ze achter de counter bij platenwalhalla Rush Hour, waar ze menig verzamelaar lette op nieuwe (en vergeten!) onbekende muziek. Logischerwijs duurde het niet lang voor ze achter de decks kroop bij de roemrijke Rush Hour labelnachten. Haar pen is echter minstens net zo scherp als haar platenkeus, zo heeft deze powerhouse ook nog eens Rush Hours ‘House of Music’ Fanzine opgezet waar haar passie voor alles muziekgerelateerd verder naar voren komt. De kennis die Margie in huis heeft overschrijdt continenten en tijdperken – een perfecte combi met Carista.

——————————————

Locatie: Metaal Kathedraal
Tijd: 19:30 inloop | 20:00 aanvang
Tickets: https://bit.ly/ekko-hoorcollege
** Let op er worden voor dit programma alleen duo tickets verkocht. Duotickets kosten €25.