Home

EKKO’s albumclub: Beach House luistersessie + Maida Rose (live)

+ Te gast: Vera Siemons (3FM)

Overig
Datum
vr 18 feb 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Gloednieuwe muziek, live-inspiratie en albumbesprekingen op release day.

Let op: dit programma is, ter behoud van de veiligheid van bezoekers, band en gast tijdens storm Eunice, afgelast. Er komt geen vervangende datum. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

Normalize album clubs! We lullen eindeloos over boeken en stalken elkaars Goodreads, maar het wordt tijd voor extra aandacht voor en analoge interactie over albums. Voor liefhebbers, door liefhebbers. Met onze eigen pick-up zaten we de afgelopen twee jaar al genoeg opgesloten, nu is het tijd om fans te herenigen. Met een luisterfeestje, een albumbespreking met een kenner en een optreden van een verwante en/of geïnspireerde band. Iedere keer een andere act, host en invloed, gepresenteerd door concertprogrammeur/muziekjournalist Dirk Baart. Gezellig in EKKO, huiswerk niet verplicht!

Album: Beach House – Once Twice Melody
Te gast: 3FM-dj Vera Siemons
Met liveshow van: Maida Rose

De tweede editie van onze gloednieuwe albumclub staat in het teken van Beach House. De magistrale band speelde in 2008 nog voor een handjevol mensen in EKKO, en kent nu wereldwijd succes met een uniek mengsel van psychedelische dreampop-klanken. Nieuwe plaat Once Twice Melody verscheen de afgelopen maanden in vier verschillende delen, op 18 februari verschijnt het vierde en laatste deel. Te gast is fan en 3FM-dj Vera Siemons – zij zal uitgebreid ingaan op de muziek en wat je op het nieuwe album hoort. Muzikale afsluiting is er door het Haagse Maida Rose, een tweetal dat melancholische melodieën laat flirten met groovy baslijnen, en Cigarettes After Sex en – natuurlijk – Beach House tot haar grootste invloeden rekent.