Home

EKKO x Bordello A Parigi

+ Credit 00 + Pasiphae + Thomas Bongers

Club
Datum
vr 6 dec 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

's Lands meest kokette platenlabel serveert electronica in een vooruitstrevende blend.

De Amsterdamse italo- en house-thuishaven Bordello A Parigi is terug voor een hosting in EKKO. Ditmaal geen classic italo & disco sounds, maar een frisse blend van experimentele electronica met roots in acid, rave en breakbeat. Een duidelijke knipoog naar de selectie van hun, inmiddels drie jaar gevestigde, platenzaak in Amsterdam. Gustoso! 

Credit 00 laat 80s electronica en 90s rave klinken alsof het nooit heeft bestaan in het verleden, maar als het geluid van de toekomst. De Duitse labelbaas van Rat Life Records, die vooral veel succes beleeft in de wat centralere contreien van Europa, stond afgelopen zomer al in Garage Noord, maar keert eind dit jaar terug voor een show in EKKO. Vooruitstrevend, dromerig, maar ook wild en hard: Credit 00 neemt je mee in zijn eigen wervelwind. 

Fresh from The Hague, maar rap rijzend door heel Europa: Pasiphae. Deze Intergalactic FM-resident bekend van haar eigen Rituals verrast en intrigeert met een mix van wave en vintage techno vol trance- en acid-invloeden. Deze zomer tweemaal te zien geweest op Dekmantel, en nu blijven de club boekingen binnenstromen. 

Waar zou deze avond zijn zonder een Bordello’s weekendwarrior Thomas Bongers. Nadat deze KUMA-resident EKKO opschudde tijdens Hemelvaartsnacht en Into The Woods, 8BAHN en Pluto mocht aandoen, is het nu tijd voor een retourtje Bordello.

Pin only
18+