Home

Elevator Sessions Afterparty

+ Chefs de Partie + The Stress + Hömpfdingå

Club
Datum
vr 6 jun 14
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Een dikke line-up, leuke spelletjes en heerlijke sushi bij de afterparty van dit liftenfestival!

Dit jaar vindt alweer de 5e editie van het gratis festival Elevator Sessions plaats, waarbij ruim 60 bands spelen in en rondom de liften, hallen, galerijen van het Tuindorp-West Complex te Utrecht. Omdat dit liftenfestival dit jaar 5 is geworden wordt het dit jaar afgesloten met een afterparty in EKKO, met een dikke line-up, leuke spelletjes en heerlijke sushi! In de voorverkoop kosten de kaartjes €5, aan de deur kosten ze €7.

Vanaf 23:00 uur gaan we los op de muziek van de Chefs de Partie (Dagschotel). Dat deze jongens een feestje kunnen bouwen hebben ze tijdens de legendarische Dagschotelfeesten al bewezen. Verwacht dansbare beats om je vingers bij af te likken.

Om 01:00 uur neemt The Stress het stokje over. Als oprichter van het Vossenfeest en frontman van Les Animaux blijft The Stress niet buiten het blikveld van clubs als Razzmatazz in Barcelona en Le Dandy in Parijs. De kenmerkende French touch—een mix van indie dance, disco en house—wordt hier en daar onderbroken door een diepe buiging richting New York, de jaren ’90 en het internet. 

Om 2:30 uur sluiten we de avond af met en live set van Hömpfdingå, een electro-act uit Zweden. Hömpfdingå heeft in Scandinavië al een grote fanbase opgebouwd en ze worden daar gezien als een grote belofte in hun genre. Onder toeziend oog van producer Dånish Spæ, maakt Hömpfdingå catchy Nintendo electro. Live wordt hij ondersteund door Bjöns Bløkland (ex Slagsmålsklubben) en synth-nerd Hønrick Någel. 

Gedurende de hele avond kan je in het café live gamen tegen Cello Fortress op een groot scherm. Tot slot worden er de hele avond voor een zacht prijsje overheerlijke cocktails en verse sushi verkocht. Dat wordt gegarandeerd smullen!