Home

Emil Landman

+ Support: Milo Meskens

Concert
Datum
do 20 okt 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Jose Gonzalez, Thomas Dybdahl, Ben Howard

Singer-songwriter met een rugzak vol verhalen van over de hele wereld.

Singer-songwriter Emil Landman (3FM Serious Talent, Edison nominee ‘Beste Nieuwkomer’ 2015) trok in negen weken rond de wereld en dompelde zich onder in inspiratie. Van de kleinste hotelkamers tot de meest uitgestrekte weilanden; Emil kwam, zag en schreef er een nummer over. Voldoende om een nieuw album mee te vullen, dat dit najaar dan ook het levenslicht zal zien. Ook dit keer geproduceerd door Martijn Groeneveld (producer van o.a. Blaudzun en Bertolf), een combinatie die vorige keer de sleutel tot succes betekende.

Milo Meskens debuutsingle ‘Here With Me’ werd begin 2016 meteen gebombardeerd tot hotshot door StuBru. 1 maand later stond het nummer zelfs op 1 in De Afrekening (StuBru) en werd het nummer ook grijsgedraaid op MNM en Q-Music. Het nummer, dat in België één van de grote radiohits van 2016 is, werd later ook opgepikt door de Nederlandse radio’s en meer dan 15 radio’s in 10 verschillende landen.

Solo of met een live band brengt Milo Meskens een mix van pop, folk en blues met referenties naar artiesten als Ben Howard, Jeff Buckley, James Bay et anderen.