Home

EUT + TAPE TOY

Concert
Datum
za 30 okt 21
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Cardigans, The Vices, Pip Blom

Lichtvoetige gitaarpop van eigen bodem met een verleidelijk duister randje.

Als wij ergens zin in hebben, is het wel in een feestje. Het doel heiligt voor velen de middelen als het op (weer) losgaan in een moshpit aankomt, maar wij maken een uitzondering op die regel: we feesten het liefst met EUT – de popsensatie van eigen bodem die staat voor lichtvoetige gitaarpop met een verleidelijk duister randje. De cover van nieuwe plaat Party Time verraadt al dat het feestgedruis plezant, maar ook wild en een tikkie zelfdestructief moet zijn voor de band. De elf tracks achter het gehavende bekwerk sleuren ons zo diep mee de kolkende massa in, dat we het thuiszitten alweer snel vergeten en ons in een zweterige popzaal wanen. Wat een heerlijk idee om die droom zelf te verwezenlijken deze herfst. En dan met jullie allemaal erbij. Geeft hoop en goesting!

Kun je je het intro van Smells Like Teen Spirit nog voorstellen zonder meteen naar afgetrapte All-Stars en cheerleaders af te dwalen? Het Amsterdamse TAPE TOY in ieder geval niet. Dit viertal is na jaren vol singles in een sterke stijgende lijn behoorlijk vaardig in het meesteren van de bubblegum-grunge-paradox en combineert mierzoete intro’s met keiharde kicks, poeslieve vocalen met bijtende uithalen en een Hollaback Girl-attitude met de impact van Sleigh Bells. Met nieuwe singles Tired en Phone Call zal TAPE TOY de komende tijd grotere slagvelden gaan betreden.

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**In het kader van de huidige coronamaatregelen vinden programma’s in EKKO momenteel plaats op 75% van de maximumcapaciteit. Om toegang te krijgen tot onze programma’s vragen we je eerst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs te laten zien, houd deze bij aankomst alvast bij de hand. Eenmaal binnen komt de anderhalvemeterregel te vervallen.