Home

Faces on TV

+ Jo Marches

Concert
Datum
vr 30 nov 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Balthazar, Klangstof, Warhaus
Gepresenteerd door
Brakke Grond presents:

One-man-band ontpopt zich tot een pop-artact uit de nabije toekomst

Een van de Belgische revelaties van afgelopen jaren is zonder twijfel Faces on TV. Drijvende kracht achter de band is Gentenaar Jasper Maekelberg, die naam maakte als producer van onder meer Bazart, Gabriel Rios en Soldier’s Heart. Nu heeft hij zich helemaal op zijn eigen project gestort, waarbij hij zichzelf vermenigvuldigt in een prachtige samenhang van elektronische sub-bassen, elastische zanglijnen en een wirwar aan niet-Westerse instrumenten. In april van dit jaar verscheen debuutalbum Night Funeral: een warmbloedige en intense multiplaat die sfeer ademt en helemaal Jasper Maekelberg is.

Pop met een likje LSD, dat is de muziek van support-act Jo Marches. Jo Marches is het geesteskind van songwriter Johanneke Kranendonk. Met haar band beweegt ze zich in het spannende schemergebied tussen shoegaze en synthpop. Haar tweede EP Day In Day Out bestaat uit psychedelische liedjes die hallucinerend, maar onverminderd catchy zijn.

Deze show wordt gepresenteerd in samenwerking met onze vrienden van Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only