Home

Fat White Family

+ The Voyeurs

Concert
Datum
zo 8 feb 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Thee Oh Sees, Parquet Courts, Ty Segall

Volstrekt onaangepast garagerockgezelschap. Maken er live - tot onze grote vreugde - een potje van.

LET OP. Dit is de nieuwe datum voor het verplaatste concert van 5 oktober. Tickets voor het concert op de oude datum blijven geldig. Tickethouders die helaas niet kunnen op de nieuwe datum, kunnen voor meer informatie terecht op onze ticket-info pagina.

Sinds hun eerste optreden op Nederlandse bodem snelt de livereputatie van Fat White Family de mannen voorbij. Ze speelden op Incubate, op London Calling en tweemaal op Le Guess Who?. De eerste keer LGW was dat in een propvolle ACU, waarbij de zanger naakt eindigde en de rest van de band hem aan het einde van het optreden ook bepaald niet meer op een rijtje had. De tweede keer speelden ze bij ons, in EKKO. Toen was de reputatie inmiddels bekend en maakten ze het opnieuw waar – ditmaal bleven de kleren aan, maar was de show ook wel iets strakker. Want dat is het grappige: alhoewel dit volstrekt onaangepaste garagerockgezelschap live een charmante rommel is, is het muzikaal gezien eigenlijk best strak, luister maar eens goed. Hier staan goede muzikanten, geen kwajongens die maar wat staan te pielen. Wellicht blijven ze daardoor live overeind en is het absoluut géén act die je na éénmaal live wel gezien hebt. Ze stonden deze zomer op Best Kept Secret, maar zo’n band zie je natuurlijk het liefst in een club, en daarom zijn we erg blij dat ze terug naar EKKO komen.

Support is er van The Voyeurs, die recentelijk voorzetsel Charlie Boyer lieten vallen. Zij stellen zichzelf ten doel primitieve, sexy en glamoureuze rock ’n roll te maken. Hoe simpeler hoe beter is de filosofie, waardoor ze vaak hun creaties strippen naar de basis.