Home

FEELS

+ Real Farmer + Steve French

Concert
Datum
vr 21 jun 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Sleater-Kinney, Bleached, Parquet Courts.
Gepresenteerd door
Locatie: ACU

Dansend de apocalyps in met powerpop-viertal uit L.A.

Post-modern. Post-punk. Post-truth. En nu zelfs Post-earth. We leven in een tijdperk van verwarring, manipulatie en leugens. Dezelfde eikels die onze wereld naar de kloten helpen, zijn straks de enigen die een raket kunnen aanschaffen terwijl wij ten onder gaan. Aldus FEELS. En FEELS is er klaar mee. Na een door Ty Segall geproduceerd debuut (Feels, 2016) klinkt de band uit Los Angeles op haar tweede LP Post Earth (2019) strakker, agressiever en zelfverzekerder dan ooit, naast haar kenmerkende gevatheid en levendige powerpop. Met diepe zorg voor de staat van de wereld, teert FEELS op alle goede juju, punk-attitude en snaarinstrumenten die het kan vinden. De apocalyps mag dan wel naderen, maar we gaan ‘m dansend in. Of dat nou op garage, post-punk of ander hard gerammel is, is om het even.

Real Farmer
Groningse superboeren uit Korfbal en Yuko Yuko: met Real Farmer leef je maximaal op een minimumloon. Geïnspireerd door hartenleed en eenzame reizen zet dit viertal zich in om jouw avond onvergetelijk te maken. Want zonder de mensen zou er geen Real Farmer zijn. Een feestje vol gerammel in de meest verse vorm. Met een nieuwe EP op Subroutine op komst oogst Real Farmer opnieuw succes.

Steve French
Niet de Amerikaanse bariton, maar het slackerneefje van Canshaker Pi. Na een flinke lap Poprondeshows, tours door het buitenland, en een fijne EP (Colinton, 2018), is Steve French klaar voor de nieuwe stap en bouwt de band verder op hun rammelige, no-nonsense indiesound die liefhebbers van Car Seat Headrest ook wel zal bekoren. Op 12 juni komt hun nieuwe plaat Lightning Tiger Running uit, net op tijd om in te luisteren voor deze show!

Cash only.