Home

Film: Charles Bradley: Soul of America

Overig
Datum
ma 7 apr 14
Open
20:30
Aanvang
20:30
Locatie
Gepresenteerd door
Louis Hartlooper Complex & Pissing in the Wind presenteren:

Over het leven van de 62-jarige Charles Bradley, hoe hij begon als dakloze en eindigde in de Rolling Stone Magazine's albums Top 50 van 2011.

Een jaar geleden begon het LHC een liefdevolle samenwerking met Poppodium EKKO. Onder de noemer Pissing In The Wind werden er vooruitstrevende muziekavonden georganiseerd in EKKO en intrigerende muziekdocu’s vertoond in het LHC. Een jaar later is de verkering nog hartstikke aan! 4 en 7 april vindt de vijfde editie alweer plaats: op vrijdagavond live-muziek in EKKO en de maandag erna de docu kijken bij Louis. 

Vergis je niet; het gaat hier niet om een doorsnee filmavond. Je mag gerust zeggen dat wij de muziek- en filmliefhebber een totaalervaring bieden. DJ St. Paul kiest de film, introduceert de film en omlijst de avond met het draaien van vinylsingletjes ín de bioscoopzaal. 

St. Paul heeft voor de nieuwste editie gekozen voor de film Charles Bradley: Soul of America, over de 62-jarige voormalig James Brown-imitator Charles Bradley. Hij wordt gevolgd bij de voorbereidingen van zijn (zeer succesvolle) eerste eígen soulalbum.

Bezoekers krijgen op vertoon van hun ticket van Pissing in the Wind €2,50 korting op een entreebewijs voor Soul of America. In dat geval betaal je €5 in plaats van €7,50. Andersom krijg je ook op vertoon van je (in de voorverkoop gekochte) ticket voor Soul of America korting op een kaartje voor Pissing in the Wind (€5,- in plaats van €8,-).

Kaartjes zijn te reserveren vanaf dinsdag 25 maart via www.hartlooper.nl of tel: 030 232 04 50