Home

Film: Good Ol’ Freda

Club
Datum
ma 16 jun 14
Open
21:00
Aanvang
21:00
Locatie
Gepresenteerd door
Louis Hartlooper Complex & Pissing in the Wind presenteren:

Niet zomaar een documentaire over The Beatles, maar een nog nooit eerder vertelde verhaal door de charmante secretaresse Freda Kelly.

Een jaar geleden begon het Louis Hartlooper Complex een liefdevolle samenwerking met poppodium EKKO. Onder de noemer Pissing In The Wind werden er vooruitstrevende muziekavonden georganiseerd in EKKO en intrigerende muziekdocu’s vertoond in het LHC. Een jaar later is de verkering nog hartstikke aan! 13 en 16 juni vindt de zesde editie alweer plaats: op vrijdagavond live-muziek in EKKO en de maandag erna de docu kijken bij Louis.

Vergis je niet; het gaat hier niet om een doorsnee filmavond. Je mag gerust zeggen dat wij de muziek- en filmliefhebber een totaalervaring bieden. DJ St. Paul kiest de film, introduceert de film en omlijst de avond met het draaien van vinylsingletjes ín de bioscoopzaal.

St. Paul heeft voor de nieuwste editie gekozen voor de film Good Ol’ Freda:
„Ah nee hè, niet weeeeeer een documentaire over The Beatles??? Ja hoor, toch wel! Good Ol’ Freda krijgt het voor elkaar om alsnog vers licht te schijnen op de enige band waarvan iedereen de voornamen kent. Dat heeft alles te maken met het onderwerp van de documentaire, de charmante secretaresse Freda Kelly. Haar nooit eerder vertelde verhaal is taart, slagroom én kers voor de Beatles-fan, maar ook bijzonder onderhoudend voor de liefhebber die niet nog elke avond zijn of haar Japanse releases achterstevoren af aan het spelen is. Uw gastheer kreeg voor zijn communie (so much for rock ’n roll) een draagbare platenspeler en een plaat van The Beatles en zou nooit meer dezelfde zijn. Het is een eer om deze documentaire te mogen presenteren!”

Bezoekers krijgen op vertoon van hun ticket van Pissing in the Wind €2,50 korting op een entreebewijs voor Good Ol’ Freda. In dat geval betaal je €5 in plaats van €7,50. Andersom krijg je ook op vertoon van je (in de voorverkoop gekochte) ticket voor Good Ol’ Freda korting op een kaartje voor Pissing in the Wind (€4,- in plaats van €6,-).

Kaartjes zijn te reserveren via www.hartlooper.nl of tel: 030 232 04 50