Home

Find Us In Slumberland

+ Iris Penning

Concert
Datum
vr 11 sep 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Bon Iver, Angus & Julia Stone, Sigur Ros.
Gepresenteerd door
EP-release

Melancholische droompop die dient als soundtrack voor je fantasieën.

LET OP: De EP-release van Find Us In Slumberland is wegens last minute werkzaamheden aan het pand van EKKO verplaatst van 3 september naar 11 september! Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. We zijn blij dat we een nieuwe datum hebben kunnen vinden in overleg met de bands. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Lees dan deze pagina voor meer informatie. 

Eetcafe
Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Ze spelen nog geen jaar samen, maar kregen het wel voor elkaar om Paradiso, Tivoli en Life I Live Festival plat te spelen. Find Us In Slumberland is nog jong, maar dit betekent niet dat ze de wereld niet kennen. De muziek doet misschien denken aan Bon Iver, Angus & Julia Stone of Sigur Ros, maar liever plakt de band geen plaatje op hun sound. Dat doet de luisteraar zelf wel, want de melancholische droompop dient als soundtrack voor de fantasieën in hún hoofd.

In januari bracht de band de eerste single Charlie uit en in september wordt de veelbelovende debuut E.P. gereleased: bereid je voor op het hoogtepunt van één jaar Find Us In Slumberland.