Home

Five Dollar Shake

Concert
Datum
za 15 jan 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Hannah Williams, Gary Clark Jr. en DeWolff

Utrechtse bluesrock met een flinke scheut soul.

Dit concert is afgelast in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. In overleg met de band is besloten om op dit moment geen nieuwe datum te plannen. Kaartkopers hebben een mail ontvangen met daarin de mogelijkheid tot restitutie.

Shake it, baby!
Vandaag presenteert de Utrechtse bluesrock formatie Five Dollar Shake hun debuut EP aan de stad. Deze show wordt energiek, soulful en rauw aan de randjes. Omdat samen spelen leuker is, neemt de band ook nog de vuige support act Le Garage mee. Wake up early this morning to brush off your dancing shoes! 

Five Dollar Shake

De Utrechtse band Five Dollar Shake mixt een stevige basis van energieke bluesrock met een flinke scheut soul. Het resultaat blaast je van je barkruk zo de dansvloer op. Cherry on top is vocalist Lucinda Legaspi. Met teksten zo goed als haar stem laat Legaspi je voelen hoe het is om vrouw te zijn in de 21ste eeuw. Rauw, eerlijk en swingend in je smoel. God damn, that’s a pretty fucking good shake. 

Le Garage

Ergens in Utrecht staat een werkplaats waar Monsieur Renault, Johnny Jack en Rusty hun vuige garageblues in elkaar sleutelen. Smerige songs met een stampend ritme, stuwende gitaren en doorleefde harmonica. In 2020 verscheen hun EP ‘BOUGIE’, waar net zo veel vuur in zit als in hun live-optredens. Laat je meeslepen door hun energie en keep it rocking & stomping!

ETEN IN EKKO
Na een grondige renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten. In EKKO kun je op avonden met shows vanaf 18:00 terecht voor vegetarische gerechten om te delen. Zonder aanwijspink, wel met liefde! Reserveren kan hier.