Home

Fluff Disco #11

Club
Datum
vr 24 apr 15
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Feestjes met een knipoog, over-de-top, noem het maar op

Een luchtig geluid in een tijd waarin DJ’s en feest-organisatoren zich regelmatig te serieus nemen. Dat is wat de Fluff Disco is.

Stel je eens voor..

De 11e editie, want de vorige editie was de 10e. We zouden de Fluff Disco niet zijn wanneer we dit niet groots zouden vieren.

Die allereerste overheerlijke editie in EKKO smaakt naar meer. We hebben dus besloten om vier keer per jaar terug te komen. Dus, vier keer per jaar in dit overheerlijke ultieme en intieme poppodium midden in de stad.

Rondvliegende bananen en kokosnoten, opblaaspoppen, dildo’s, breezers, grote ronde billen, moddervettte smeuïge visuals, wellustige wulpse dames? Klassieke houseplaten, oldschool hiphop, ordinaire reggaeton en smerige muhmbaaton? Precies.. De Fluff Disco, aangenaam. 24 april is het weer zover. Dan start het vier jaarlijkse feestritueel voor de tweede keer in EKKO.

Alle ingrediënten van een dansende topnacht zijn aanwezig. In je alledaagse kloffie komen feesten? Wel, de toegang zal je heus niet ontzegd worden. Maar wanhopig uit de toon vallen zul je.

Bereid je dus maar voor op de meest ongemakkelijke avond van je leven wanneer je het lef hebt om in je alledaagse kledij de dansvloer te betreden

Wij hebben nu al best een drukkend heet gevoel van binnen. Jullie?