Home

Fluff Disco #12

Club
Datum
vr 2 okt 15
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Feestjes met een knipoog, over-de-top, noem het maar op.

Wow. Pfoe hé ons allereerste festival zit er op. Wat een feest was het he? De Leuke Festival. Tijd voor de Fluff Disco om weer naar binnen te gaan en wat hebben wij daar zin in. Omcirkel vrijdag 2 oktober 2015 maar alvast in je agenda. Lekker knus in Poppodium EKKO. 

Feestjes met een knipoog, over-de-top, noem het maar op. Een luchtig geluid in een tijd waarin DJ’s en feest-organisatoren zich regelmatig te serieus nemen. Dat is wat de Fluff Disco is. 

Stel je eens voor… 

Rondvliegende bananen en kokosnoten, opblaaspoppen, dildo’s, breezers, grote ronde billen, moddervettte smeuïge visuals, wellustige wulpse dames? Klassieke houseplaten, oldschool hiphop, ordinaire reggaeton en smerige muhmbaaton? Precies… De Fluff Disco, aangenaam. 24 april is het weer zover. Dan start het vier jaarlijkse feestritueel voor de tweede keer in EKKO. 

Alle ingrediënten van een dansende topnacht zijn aanwezig. In je alledaagse kloffie komen feesten? Wel, de toegang zal je heus niet ontzegd worden. Maar wanhopig uit de toon vallen zul je. 

Bereid je dus maar voor op de meest ongemakkelijke avond van je leven wanneer je het lef hebt om in je alledaagse kledij de dansvloer te betreden.

Wij hebben nu al best een drukkend heet gevoel van binnen. Jullie?