Home

Fluff Disco

Club
Datum
vr 20 feb 15
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Een feestje met een knipoog, over-de-top, noem het maar op.

Feestjes met een knipoog, over-de-top, noem het maar op. Een luchtig geluid in een tijd waarin DJ’s en feest-organisatoren zich regelmatig te serieus nemen. Dat is wat de Fluff Disco is. 

Stel je eens voor.. 
Vrijdag de twintigste, de 10e editie, want de negende editie ging niet door, en valentijnsnacht? Het zou de Fluff Disco niet zijn wanneer we dit niet groots zouden vieren. Hun thuisbasis Hal 16 is er helaas niet meer. Dat deed even pijn, maar wij van EKKO geven hun de kans om deze droom voort te zetten. Vier keer per jaar in dit overheerlijke ultieme en intieme poppodium midden in de stad. 

Rondvliegende bananen en kokosnoten, opblaaspoppen, dildo’s, breezers, grote ronde billen, moddervettte smeuïge visuals, wellustige wulpse dames? Klassieke houseplaten, oldschool hiphop, ordinaire reggaeton en smerige muhmbaaton? Precies.. De Fluff Disco, aangenaam. 
20 februari is het zover. Dan start het vier jaarlijkse feestritueel voor het eerst in EKKO. Alle ingrediënten van een dansende topnacht zijn aanwezig. In je alledaagse klofje komen feesten? Wel, de toegang zal je heus niet ontzegd worden. Maar wanhopig uit de toon vallen zul je. Bereid je dus maar voor op de meest ongemakkelijke avond van je leven wanneer je het lef hebt om in je alledaagse kloffie de dansvloer te betreden.

Wij hebben nu al best een drukkend heet gevoel van binnen. Jullie?