Home

FLYING HORSEMAN

+ Bird On The Wire

Concert
Datum
do 17 dec 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Nick Cave, 16 Horsepower, Madrugada

Broeierige, onheilspellende nachtmuziek. Meeslepend, dynamisch en vol complexe ritmes.

Eetcafe
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende vegetarische driegangenmenu’s. Op laatstgenoemde krijg je €2,50 korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.

Het Antwerpse Flying Horseman onder leiding van Bert Dockx maakt immens broeierige, onheilspellende nachtmuziek, knap, meeslepend en dynamisch gespeeld en boordevol complexe en spannende ritmes. Denk qua sfeer aan Madrugada en 16 Horsepower, maar ook de geest van een jonge Nick Cave hangt rond in de muziek.

Inmiddels heeft EKKO een goede band opgebouwd met alle projecten waaraan de zeer productieve zanger meewerkt. Eerder stond Dans Dans al op Fading Trails en speelde Strand, het Nederlandstalig soloproject, in de intieme Kargadoor werfkelder. Met de 4e plaat Night Is Long onder de arm (release is in oktober) komt Flying Horseman groovender dan ooit terug voor alweer hun derde concert op ons podium.

Donkere nachtmuziek voor in de donkere decembermaand, een betere combinatie is wat ons betreft niet mogelijk.

Support komt van het Amsterdamse kwartet Bird On The Wire. Hun muziek is veelzijdig en zou je kunnen omschrijven als droompop en een mix van folk en rock-‘n-roll.