Home

Flying Horseman

+ R. De Selby

Concert
Datum
za 24 mrt 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Dans Dans, Nick Cave, 16 Horsepower

Bloedstollende post-folk met donkere blues, gehuld in een intieme duisternis.

De laatste jaren groeide het Antwerpse Flying Horseman uit tot een unieke band met een volledig eigen, zinnenprikkelende sound. De band, onder leiding van zanger en gitarist Bert Dockx stond in 2014 voor het laatst in EKKO voor de release van vierde album Night Long. In januari bracht de band hun nieuwste album Rooms / Ruins uit. Een plaat die tijdens enkele live shows al geïntroduceerd is aan het publiek. Rooms staat voor wat zich afspeelt in het hoofd en Ruins voor alles daarbuiten: de samenleving. En dan is er ook nog het apocalyptische element, de spanningsopbouw en de niet per se aanwezige climax. Een grillig, contrastrijk en mysterieus geheel.

R. De Selby, die je kent van I Am Oak, verzorgt de support deze avond. Met zijn soloproject creëert hij door zijn onberispelijk gitaarspel intrigerende geluidscollages, loops en drones. Even helemaal wegdromen.
 

Concert + Eten: EKKO eetcafé
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO eetcafé. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu.
Reservering is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only