Home

Flying Horseman + COLOR BONES

Concert
Datum
vr 15 okt 21
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Dans Dans, Nick Cave, 16 Horsepower

Gelaagde indierock van Belgische bodem.

Dit is de verplaatste show van 27 november en 19 februari 2021.

Tien jaar na haar debuut komt het Vlaamse vijftal Flying Horseman met een zesde plaat vol doordachte, complexe songs tussen pop en rock. Afgelopen februari kregen we al een goede indruk hoe het nieuwe Mothership klinkt middels dubbele a-kant Set Reset / Where Do You Live, en nu de plaat naar buiten is gebracht smaakt dat alleen maar meer naar een live-vertolking. Flying Horseman is directer en opener dan ooit, zonder haar gelaagdheid te verliezen. Kort, krachtig en eigen grenzen verkennend: met haar nieuwe plaat en tournee zie je Flying Horseman snel terug in EKKO.

In klassieke drietal-bezetting bezingt COLOR BONES het leven in gelaagde popsongs. Vanuit een Utrechtse bunker vindt de band een breed palet aan klankkleuren en strekken de betekenissen van maatschappelijk tot uiterst persoonlijk. Vanavond is deze band uit 030 het voorprogramma voor Flying Horseman!

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden – deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.