Home

Fuckup Nights Utrecht #12

+ korte verhalen en inspirerende monologen over missers

Concert
Datum
do 30 jan 20
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie

Verkeerde beslissingen, nare tegenslagen en fatale inschattingsfouten in het zonnetje.

Iedereen fuckt weleens een iets up. EKKO verwelkomt je graag bij FuckUp Nights Utrecht: korte verhalen en inspirerende monologen over missers, falen, bad practices en hoe aan bijna ieder succes een misser ten grondslag ligt. Iedere keer weer met andere moedige sprekers en tegenslagen, dit keer voor bijna 100% met een muzikaal tintje.

FuckUp Nights is een wereldwijde beweging die het falen viert. Per avond komen vier sprekers aan het woord die openhartig vertellen over de gebeurtenis die hun project of onderneming de grond in heeft geholpen. Ze krijgen 7 minuten de tijd om hun faalverhaal te delen en daarna mag je ze de hemd van het lijf vragen. De sprekers worden de komende tijd via dit facebook evenement aan je bekend gemaakt.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only