Home

Aestrid, CUT_, GOSTO & Polynation

Concert
Datum
za 4 mrt 17
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Gepresenteerd door
Full Spectrum 12,5 Years Anniversary

Het 12,5 jarig bestaan van Full Spectrum wordt in stijl gevierd met 4 live-acts op het oude nest.

Full Spectrum viert op 4 maart in EKKO zijn twaalf-en-een-half jarig bestaan. Wat ooit begon met een eigen clubavond in EKKO is doorgegroeid naar een management en boekingskantoor. Samen met een viertal live-acts uit hun roster zijn ze terug op het oude nest aan de Bemuurde Weerd.

Radiovriendelijke liedjes van drie minuten, daar conformeert Aestrid zich niet aan. Al 5 albums lang inmiddels. Compromisloos wordt gekozen voor een eigen weg, die doorgaans de juiste blijkt te zijn. Afgelopen jaar presenteerden ze hun laatste plaat nog in EKKO, wat voor velen de show van het jaar bleek te zijn.

Elektronisch duo CUT_ scoorde met hun cover van Stromae’s ‘Papaoutai’ een dikke hit. Sindsdien speelden ze onder meer op o.a. Lowlands en Into The Woods. Begin 2016 trok de band zich terug in de Franse Alpen om aan nieuw materiaal te werken waarna ze in mei een platendeal tekende met [PIAS]. Daar verscheen afgelopen oktober ‘Tune In Tune Out’, nu is er de instant dijenkletser ‘Undertow’ en dat is pas het begin.

Na maandenlang schrijven en schuren bracht GOSTO eind oktober z’n langverwachte debuutalbum ‘Memory Ivy’ uit en speelt hij tot eind april de Nederlandse clubs plat. GOSTO weet een veelzijdigheid aan stijlen te verenigen tot een geheel nieuwe, eigen sound. Onder de eerste elektronische kennismaking liggen warme bassen, rauwe synths en onvervalste soul met als rode draad de donkere, bijna hypnotiserende stem van Roel Vermeer.

Polynation deed zich afgelopen jaar flink gelden met vlammende shows op o.a. PITCH en Grasnapolsky. Hessel Stuut & Stijn Hosman laten elementen uit techno, indie en wereldmuziek versmelten tot een enerverend bandgeluid. Aan de opvolger van debuut-EP ‘Allogamy’ op Atomnation Records wordt flink gesleuteld momenteel…

Tijdschema:

19:45 Aestrid
21:00 GOSTO
22:15 Polynation
00:00 CUT_

Concert + eten: EKKO Eetcafe

Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.