Home

Game L’over

+ Nobody Beats the Drum + Pitto + Dans Le Rock + Ds-10 Dominator

Datum
vr 4 jun 10
Open
22:00
Aanvang
22:00
Locatie
Voor liefhebbers van
ELECTRONIC
Gepresenteerd door
Festival of Games Presents

EKKO organiseert samen met Festival of Games: ‘Game l’Over’. Een nieuw concept waarbij games, muziek en visuals in een clubavond worden gecombineerd!

Headliner is Nobody Beats the Drum, het Utrechtse Dance collectief dat furore heeft gemaakt met hun live optredens en videoclips. Zij zullen ons verrassen met een speciaal optreden en ‘iets’ gaan brengen dat tot op de avond zelf een mysterie zal blijven!

Naast Nobody Beats the Drum zal de avond gevuld worden met optredens van DS-10 Dominator, een eenmansband die met een Nintendo DS spelcomputer dansmuziek maakt, Amsterdams DJ-duo Dans le Rock en een eenmalig optreden door gamemuziekmakers SonicPicnic, alles met speciaal gecreëerde visuals door een VJ-team.

Kaarten voor Game l’Over zijn vanaf 1 april verkrijgbaar via bovenstaande ticketlink én via festivalofgames.nl.

Seth van der Meer, woordvoerder van stichting NLGD, over Game l’Over: “Wij willen de beursdagen van het festival afsluiten met een fantastisch feest waarbij wij tegelijkertijd geen kans voorbij laten gaan om Utrechts talent een podium te bieden. De stad Utrecht zit vol met talent op het gebied van kunst & technologie, waardoor een combinatie hiervan wel iets goeds moet opleveren.” 

Festival of Games bestaat uit een mix van diverse games-gerelateerde events en richt zich op ontwikkelaars, uitgevers en investeerders in de gamesindustrie. Naast het congres is er een internationaal matchmaking evenement, een expo, een carrière beurs en een projectenmarkt waar aanstormend talent zijn kunsten vertoont. Het festival vindt plaats op 3 en 4 juni in de Jaarbeurs in Utrecht, wordt georganiseerd door Stichting NLGD en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken, de Provincie Utrecht en de Gemeente Utrecht.